Lamsfilet met aardappelpuree, gebakken witloof & champignons
- 35 min.
-
- 8 “Tomabel” stronkjes witloof
- 250 g “Tomabel” witte champignons
- 4 lamsfilets
- 400 g aardappelen
- 100 g mascarpone
- 4 dl lamsfond
- 3 lente-uitjes
- enkele teentjes look
Ingrediënten:
-
Bereiding & Presentatie:
- • Bak de lamsfilets mooi rosé aan. Kruid met peper en zout.
- • Snij de “Tomabel” witloof in fijne reepjes en de “Tomabel” witte champignons in 4. Bak de “Tomabel” witte champignons krokant aan, voeg op het laatste moment de “Tomabel” witloof bij. Kruid af met peper en zout.
- • Kook voor de saus de lamsfonds in met enkele teentjes look.
- • Schil de aardappelen en kook ze gaar. Maak er een puree van en werk op met olijfolie, mascarpone en lente-ui. Kruid af met peper en zout en schik op een bord.