Risotto met champignons, oud brugge en romig champignonsausje
- 35 min.
-
- 250 g “Tomabel” bruine champignons
- 250 g “Tomabel” witte champignons
- enkele “Tomabel” oesterzwammen
- 200 g risotto
- 4 dl groentenbouillon of kippenbouillon
- 1 ui
- 250 g Oud Brugge kaas
- 1 dl room voor de risotto
- 2,5 dl room voor de saus - bieslook
Ingrediënten:
-
Bereiding & Presentatie:
- • Snij de ui fijn, stoof deze aan in olijfolie, voeg er de risotto rijst aan toe en laat eventjes meestoven. Voeg er de bouillon aan toe en laat garen onder deksel. Wanneer gaar, de Oud Brugge kaas, room, bieslook en wat olijfolie ondermengen. Kruid af met peper en zout.
- • Snij de “Tomabel” bruine champignons en de “Tomabel” oesterzwammen fijn en stoof ze aan in olijfolie, kruid met peper en zout.
- • Snij voor de saus de “Tomabel” witte champignons in brunoise, stoof aan in olijfolie en blus met de room. Laat inkoken tot sausdikte. Kruid met peper en zout. En voeg op het laatste moment de bieslook bij. Schik op een bord.