Rollade van kipfilets met gebakken champignons
- 10 min.
-
- 2 kipfilets
- 2 kippenbouten
- 1 dl room
- 1 eiwit
- 200 g fijne ‘TOMABEL’ champignons
- platte peterselie
- 3 grote aardappelen
- 2 dl demi-glace
- 1 dl rode wijn
- dragon
- Peper en zout • Olijfolie
Ingrediënten:
-
Bereiding & Presentatie:
- • Cutter het vlees van de kippenbouten fijn en roer er voorzichtig het eiwit onder. Voeg op het laatste moment de room toe. Meng er wat fijngehakte dragon en enkele gebakken ‘TOMABEL’ champignons aan toe. Kruid af.
- • Snij de kipfilets in, kruid met peper en zout en schik hierop de farce. Rol ze toe in aluminiumfolie. Gaar ze in de oven op 180°C en snij ze in plakjes.
- • Snij de rest van de ‘TOMABEL’ champignons in 4 en de aardappelen in fijne frietjes. Bak ze in olijfolie.
- • Kook de bouillon met de rode wijn tot de helft in, voeg er de fijngesneden dragon aan toe en kruid af.
- • Dresseer op een bord en versier met de fijngesneden platte peterselie.