Mini tarte-tatin van “Tomabel” tomaten

  • 20 min.
    • Ingrediënten:

    • 8 “TOMABEL” tomaten
    • tijm
    • rietsuiker
    • eigeel
    • melk
    • bladerdeeg
    • olijfolie
    • peper en zout
  • Bereiding & Presentatie:

    • • Vet de tartelettevormpjes goed in met olijfolie. Bestrooi met tijm, peper, rietsuiker en zout.
    • • Snij de “Tomabel” tomaten in vier en ontpit ze. Leg deze partjes met de velkant naar onderen in de vormpjes.
    • • Steek het bladerdeeg uit en leg deze over de tomaten. Doreer met wat eigeel, gemend met melk.
    • • Bak de taartjes 12 minuten af op 190 ⁰C.
    • • Draai de vormpjes om en verwijder de velletjes van de nog warme tomaten.
    • • Werk af met enkele blaadjes “Tomabel” postelein of groene asperge punten.