Parelhoen met champignons, knolselder en sausje van dragon & champignon

Parelhoen met champignons, knolselder en sausje van dragon & champignon
  • 35 min.
    • Ingrediënten:

    • 250 g “Tomabel” bruine champignons
    • 250 g “Tomabel” witte champignons
    • 4 parelhoenfilets
    • 1/4 knolselder
    • olijfolie
    • 2 dl room
    • 2 dl bruine fond
    • verse dragon
  • Bereiding & Presentatie:

    • • Schil de knolselder, snij de helft in brunoise, de rest in grote stukken. Kook de grote stukken gaar in water met zout. Wanneer gaar, afgieten en fijn mixen. Wok op met olijfiolie en kruid af met peper en zout.
    • • Snij de “Tomabel” bruine champignons in plakjes. Stoof de brunoise van knolselder kort aan in olijfolie, voeg er de gesneden “Tomabel” champignons bij en bak verder. Kruid af met peper en zout. Voeg er op het laatste moment wat fijngesneden dragon bij.
    • • Bak de filets aan in olijfolie of boter. Kruid af met peper en zout.
    • • Snij voor de saus de “Tomabel” witte champignons in brunoise, stoof ze aan en blus met bruine fond en de room. Laat inkoken tot sausdikte. Schik alles mooi op een bord.

Find us on: