Carpaccio van kabeljauw en aardbei

  • 20 min.
    • Ingrediënten:

    • ½ kg TOMABEL aardbeien
    • 4 stukjes kabeljauw van 120 g
    • 3 limoenen
    • 4 dl kokosmelk
    • peper uit de molen
    • 12 TOMABEL aardbeien
  • Bereiding & Presentatie:

    • Snijd de kabeljauw in gelijke schijfjes en presenteer in een cirkel. Verwijder de schil van 2 limoenen en snijd de schil heel fijn. Snijd het vruchtvlees van tussen de vliesjes uit en pers de rest van het sap uit. Pers er de andere limoen bij uit. Verdeel het limoensap over de kabeljauwplakjes, bepeper en laat 10 minuten intrekken. Snijd de aardbeien in gelijke blokjes en meng met het vlees van de limoenen. Mix de kokosmelk schuimig. Verdeel de aardbei-limoen blokjes op de carpaccio van kabeljauw en werk af met kokosschuim en de fijngesneden limoenschil.